در کارگاه تولیدی تمامی قهوه سرد دم ها به روش چکانه با تاور تولید میشود و از 3 روز پس از تولید تا 1 هفته بعد بهترین زمان سرور میباشد .
قهوه های سرد دم کاملا به صورت دستی و توسط علی رضایی برنده مسابقات قهوه سرد دم 2018 ایران و تیم کارگاه تهیه میشود.
حداقل فاکتور های ارسالی 590 هزارتومان
ارسال به تمامی شهر های ایران امکان پذیر است
قهوه های سرد دم باید در یخچال و دمای 6 تا 8 درجه نگهداری شود.
بهترین زمان استفاده در هفته اول است و تا 2 هفته ماندگاری دارد بعد از 2 هفته پیشنهاد به سرو نمیشود.
آفر ها : مرجوع محصولات و جایگزین . اشانتیون به فروشنده های برتر
فرم را پر کنید ما در اولین فرصت با شما تماس خواهیم گرفت
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد حساب کاربری