قطعا! بیایید به بخش 5 ادامه دهیم: تست و ارزیابی قهوه دم سرد.
5. چشیدن و ارزیابی قهوه دم سرد
آ. ارزیابی عطر و رایحه:
هنگام ارزیابی قهوه سرد، با ارزیابی عطر و رایحه آن شروع کنید. در اینجا یک فرآیند گام به گام وجود دارد:
من. لحظه ای را برای استشمام عطر دم کرده سرد تازه صرف کنید. به رایحه یا عطر خاصی که به ذهنتان می رسد توجه کنید.
ii شدت و پیچیدگی رایحه را در نظر بگیرید. ظریف است یا جسورانه؟ آیا نت های خاصی مانند شکلات، انواع توت ها یا ته رنگ های گلی برجسته هستند؟
ب ارزیابی نمایه طعم:
مشخصات طعم قهوه سرد می تواند بر اساس دانه های قهوه استفاده شده، روش دم کردن و زمان استخراج متفاوت باشد. در اینجا می توانید طعم را ارزیابی کنید:
من. یک جرعه کوچک از دم کرده سرد بنوشید و آن را در دهان خود نگه دارید تا طعم آن را به طور کامل تجربه کنید.
ii به عناصر مختلف طعم مانند شیرینی، تلخی، اسیدیته (در صورت وجود) و تعادل کلی توجه کنید.
III. به نتهای طعمی خاص مانند کارامل، مرکبات، آجیل یا نکات گل توجه کنید.
IV پس طعم را در نظر بگیرید. آیا به طرز دلپذیری باقی می ماند یا احساسات نامطلوبی بر جای می گذارد؟
ج حس دهان و بدن:
حس دهان و بدن قهوه سرد به بافت و وزن آن در کام اشاره دارد. در اینجا نحوه ارزیابی آنها آمده است:
من. به ویسکوزیته و بافت سرد دم توجه کنید. سبک و آبکی است یا غلیظ و شربتی؟
ii بدن درک شده از قهوه را در نظر بگیرید. سبک است یا پر بدن؟
III. به هر گونه احساس خاصی مانند دهان صاف و مخملی یا بافت کمی شن توجه کنید.
د دما و توصیه های سرویس دهی:
قهوه سرد معمولاً به صورت سرد یا روی یخ سرو می شود. با این حال، میتوانید دماهای مختلف سرو را آزمایش کنید تا تفاوتهای طعمی آن را تجربه کنید. در اینجا چند پیشنهاد وجود دارد:
من. سرد شده: دم کرده سرد را مستقیماً از یخچال برای تجربه ای با طراوت و خنک سرو کنید.
ii روی یخ: آب سرد را روی تکه های یخ بریزید تا همزمان رقیق و سرد شود.
III. دمای اتاق: اجازه دهید دم نوش سرد قبل از سرو به دمای اتاق برسد تا در حین گرم شدن، سیر تکامل طعم آن را بررسی کنید.
بخش 5: تست و ارزیابی قهوه دم سرد به پایان می رسد. آیا سؤالی دارید یا می خواهید قبل از اینکه به بخش بعدی برویم، مثال های بیشتری ارائه کنید؟