به دوره من در مورد قهوه سرد با استفاده از روش Dripper خوش آمدید! من از داشتن شما به عنوان یک دانش آموز هیجان زده هستم و اینجا هستم تا شما را در دنیای جذاب تهیه قهوه سرد خوشمزه راهنمایی کنم. بیایید مستقیماً وارد برنامه درسی شویم:
دوره: آشنایی با قهوه سرد با استفاده از روش دریپر
مدت زمان: 6 هفته
هفته اول: آشنایی با قهوه سرد
– آشنایی با ریشه و تاریخچه قهوه سرد
– تفاوت بین قهوه سرد و سرد
– بررسی فواید و ویژگی های منحصر به فرد قهوه سرد
هفته 2: دانه های قهوه و آسیاب کردن
– انتخاب دانه های قهوه مناسب برای دم کردن سرد
– بحث در مورد اهمیت اندازه آسیاب و تاثیر آن بر فرآیند دم کردن
– نشان دادن تکنیک ها و تجهیزات مناسب آسیاب برای سرد دم
هفته 3: راه اندازی تجهیزات و قطره چکان
– بررسی اجمالی تجهیزات لازم برای تهیه سرد دم با قطره چکان
– راهنمای گام به گام تنظیم قطره چکان برای دم کردن بهینه
– شناخت نقش فیلترها و انتخاب صحیح آنها
هفته 4: نسبت دم کردن و کیفیت آب
– درک نسبت قهوه به آب برای دم سرد با استفاده از روش قطره چکان
– بررسی نسبت های مختلف دم کردن و تأثیر آنها بر طعم
– بحث در مورد اهمیت کیفیت آب در قهوه سرد
هفته پنجم: تکنیک ها و زمان دم کردن
– نمایش مرحله به مرحله دم کردن سرد دم با قطره چکان
– بررسی گزینه های مختلف زمان دم کردن و تأثیر آنها بر پروفایل طعم
– عیب یابی مشکلات رایج دم کردن و نحوه غلبه بر آنها
هفته ششم: سرو و لذت بردن از قهوه سرد
– بررسی روش های مختلف خدمت و تکنیک های ارائه
– بحث در مورد هنر سفارشی سازی طعم و آزمایش
– نکاتی را برای نگهداری و نگهداری دم کرده سرد به اشتراک بگذارید
بابت تکمیل برنامه درسی تبریک می گویم! آیا آماده اید که قسمت اول مقدمه قهوه سرد را ادامه دهید؟