دوره: آشنایی با قهوه سرد با استفاده از روش دریپر

وضعیت فعلی
ثبت نام نشده
قیمت
رایگان

به دوره من در مورد قهوه سرد با استفاده از روش Dripper خوش آمدید! من از داشتن شما به عنوان یک دانش آموز هیجان زده هستم و اینجا هستم تا شما را در دنیای جذاب تهیه قهوه سرد خوشمزه راهنمایی کنم. بیایید مستقیماً وارد برنامه درسی شویم:

دوره: آشنایی با قهوه سرد با استفاده از روش دریپر
مدت زمان: 6 هفته

هفته اول: آشنایی با قهوه سرد
– آشنایی با ریشه و تاریخچه قهوه سرد
– تفاوت بین قهوه سرد و سرد
– بررسی فواید و ویژگی های منحصر به فرد قهوه سرد

هفته 2: دانه های قهوه و آسیاب کردن
– انتخاب دانه های قهوه مناسب برای دم کردن سرد
– بحث در مورد اهمیت اندازه آسیاب و تاثیر آن بر فرآیند دم کردن
– نشان دادن تکنیک ها و تجهیزات مناسب آسیاب برای سرد دم

هفته 3: راه اندازی تجهیزات و قطره چکان
– بررسی اجمالی تجهیزات لازم برای تهیه سرد دم با قطره چکان
– راهنمای گام به گام تنظیم قطره چکان برای دم کردن بهینه
– شناخت نقش فیلترها و انتخاب صحیح آنها

هفته 4: نسبت دم کردن و کیفیت آب
– درک نسبت قهوه به آب برای دم سرد با استفاده از روش قطره چکان
– بررسی نسبت های مختلف دم کردن و تأثیر آنها بر طعم
– بحث در مورد اهمیت کیفیت آب در قهوه سرد

هفته پنجم: تکنیک ها و زمان دم کردن
– نمایش مرحله به مرحله دم کردن سرد دم با قطره چکان
– بررسی گزینه های مختلف زمان دم کردن و تأثیر آنها بر پروفایل طعم
– عیب یابی مشکلات رایج دم کردن و نحوه غلبه بر آنها

هفته ششم: سرو و لذت بردن از قهوه سرد
– بررسی روش های مختلف خدمت و تکنیک های ارائه
– بحث در مورد هنر سفارشی سازی طعم و آزمایش
– نکاتی را برای نگهداری و نگهداری دم کرده سرد به اشتراک بگذارید

بابت تکمیل برنامه درسی تبریک می گویم! آیا آماده اید که قسمت اول مقدمه قهوه سرد را ادامه دهید؟